Kalah Zuid Holland by Secure Tactics

OVER ONS

Secure Tactics – Kalah Zuid Holland is de jongste school in Nederland op het gebied van Kalah Combat System. Vanaf medio september 2023 biedt Secure Tactics trainingen in het systeem aan voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar en ouder. Wij richten ons op de regio Zuid Holland met locaties in Den Haag en regio Rotterdam (Berkel en Rodenrijs). 

Kalah Zuid Holland by Secure Tactics

Na jarenlange vechtsport ervaring, zoals Muay Thaiboksen, Judo en Krav Maga, vonden wij een systeem dat het beste past bij de realiteit; Kalah Israeli Combat System. Het systeem past helemaal bij onze missie en visie als het gaat om jezelf verdedigen. Secure Tactics en Kalah Zuid Holland zijn onderdeel van Secure Options, een trainingsbureau wat zich richt op het geven van trainingen, zoals: omgaan met verbale en fysieke agressie, omgaan met mensen onder invloed, Veilig Fysiek Ingrijpen en het geven van RTGB trainingen (BOA Geweldsbeheersing).

Wil je weten of het Kalah Combat System iets voor jou is? Secure Tactics – Kalah Zuid Holland biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis en geheel vrijblijvende proefles. Meld je snel aan voor een gratis proefles.

3
12
380747168 6474099155970723 5819492785072122059 n

Head Instructor Kalah Zuid Holland
Owner & Founder: Secure Tactics & Secure Options

Eduard wilde op jonge leeftijd al deelnemen aan Karate lessen. Echter was hij te jong en begon hij op 6 jarige leeftijd met Judo. Op 13 jarige leeftijd ontdekte hij Muay Thaiboksen, waar hij  een aantal wedstrijden in de ring heeft gedaan. Na een aantal jaar getraind te hebben in Thaiboksen en MMA, behaalde Eduard zijn FITVAK A, ACE en AFN diploma’s en ging werken als Fitness, groepsles en Spinning instructeur. Ongeveer in dezelfde periode ging hij werken als Horeca Portier en evenementen beveiliger (stand by teams). In de tussentijd kwam hij in contact met Krav Maga, waar hij een aantal jaar bij verschillende scholen in Nederland heeft getraind.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als sportinstructeur, begon Eduard als Buitengewoon Opsporingsambtenaar in het Veiligheidsteam van de Nederlandse Spoorwegen. Hij merkte al gauw dat zijn ervaring als horeca portier goed van pas kwam. Hij was gewend om onder stress en chaos te handelen, terwijl dit vandaag de dag nog weleens verkeerd gaat, als het gaat om verbale- en fysieke agressie. 

Omdat Eduard zijn opgedane ervaring graag wilde delen en meer verdieping wilde meegeven aan BOA’s en Beveiligers, is hij nu ook werkzaam als Docent RTGB (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing BOA), Kalah Instructor en Gediplomeerd beveiliger

bow tie

Geen Fancy Moves

Realistisch en effectief, Kalah bestaat niet uit kata's, choreografie of andere fancy moves. Wil jij jouw kans op overleving vergroten? Of wil jij een acteur worden in een Hollywood film?

mindset 1

Train jouw mindset

Fysieke agressie of een gewelddadige aanval is eng en activeert de vecht of vlucht reactie. Wij leren jou deze reactie beheersen.

feud

Realistische training

Om geweld te trotseren en te overleven, moet jouw training zo dicht mogelijk bij de realiteit staan. Wij simuleren stress en chaos in een veilige omgeving.

principle

No-nonsense principes

Het Kalah systeem spreekt niet over het aanleren van technieken, maar trainen met principes. Het principe is makkelijk aan te leren ook zonder vechtsport achtergrond.

Translate »