Kalah Zuid Holland by Secure Tactics

PERSONAL TRAINING

13
toilets

VOOR WIE?

Mannen en Vrouwen

clock 2

DUUR TRAINING

90 minuten

intensity

INTENSITEIT

Medium tot Hoog

age group

LEEFTIJD

16+

PERSONAL TRAINING

Bij Kalah Zuid Holland, by Secure Tactics, geven wij ook individuele trainingen, oftewel Personal Training. Wil je liever niet in groepsverband trainen of wil je juist sneller op het niveau zijn om gewelddadige aanvallen te kunnen doorstaan? Dan zijn Personal Training sessies perfect voor jou. Bij de Personal Training leer jij de principes van het Kalah Systeem en trainen wij jou hoe je onder zware stress een gewelddadige aanval kan weerstaan. De Personal Trainingen worden op afspraak ingepland. Via onze website of de Sportbit app, koop je een rittenkaart van 5 of 10 ritten. 

Aanvang training

Als het je eerste keer is, of je neemt deel via een proefles, kom dan 15 minuten voor de les. Er zal een introductiesessie zijn.

Kleding voor een training

Een T-shirt met (korte) mouwen, lange of korte broek, schone binnen- gymschoenen of boks/worstel schoenen die niet afgeven en buiten gedragen zijn.

Handdoek

Wij raden aan om een handdoek mee te nemen. Er zal tijdens de training regelmatig gezweet worden.

Breng water mee

Breng een flesje of bidon met water mee. Het flesje of bidon kan nagevuld worden in de kleedkamer. 

Benodigdheden

Wij gebruiken regelmatig bokshandschoenen of MMA handschoenen. Ook is het handig om een gebitsbeschermer mee te nemen. Een kruisbeschermer is zeer aan te raden. Een hoofdbeschermer is optioneel. Het is altijd mogelijk om handschoenen en eventueel een hoofdbeschermer bij ons te lenen. Wij beschikken over voldoende trainingswapens. Het is dan ook niet nodig deze zelf mee te nemen.

380747168 6474099155970723 5819492785072122059 n

INSTRUCTEUR KALAH ZUID HOLLAND

Eduard is een gecertificeerd Kalah Combat System L1 en erkend door Kalah Nederland, onder supervisie van Kalah oprichter Idan Abolnik en is tevens de oprichter en Head Instructor van Secure Tactics – Kalah Zuid Holland.

Translate »