Kalah Zuid Holland by Secure Tactics

WEKELIJKSE GROEPSLES

12
toilets

VOOR WIE?

Mannen en Vrouwen

clock 2

DUUR TRAINING

90 minuten

intensity

INTENSITEIT

Medium tot Hoog

age group

LEEFTIJD

16+

WEKELIJKSE GROEPSLES

De huidige maatschappij heeft de afgelopen jaren een verharding meegemaakt. Daardoor is de noodzaak om jezelf en dierbaren te beschermen tegen zinloos geweld, berovingen en andere gewelddadige aanvallen. De vraag naar een vorm van zelfverdediging wordt alsmaar groter. Bij Kalah Zuid Holland – by Secure Tactics, geloven wij niet in het aanleren van trucjes of mooie moves, maar juist in realistische trainingen.

Bij het Kalah Combat System leren wij jou niet eindeloze technieken, maar de basis principes van het Kalah Systeem. Elke les bouwen wij langzaam naar een hoger niveau, waarbij wij trainen op principes, mindset, stress en conditie. Wij leren jou verdedigen tegen verschillende aanvallen. Van “hand to hand” combat en gewapende aanvallen met onder andere verschillende messen, kapmessen, vuurwapens, stokken en honkbalknuppels. Daarnaast leren wij jou hoe uit verschillende grepen en verwurgingen komt.

Kalah is het eindresultaat van ontelbare jaren tactische ervaring waarvan de ontwikkeling teruggaat tot de meest actieve gevechtseenheden van het Israëlische leger. Het omvat trainingen in hand-tot-handgevecht,  het ontwapenen van aanvallers met vuurwapens, zowel pistolen als revolvers en geweren. Ook wordt er getraind tegen bedreigingen en aanvallen met steek- en snijwapens en stokken.

Aanvang training

Als het je eerste keer is, of je neemt deel via een proefles, kom dan 15 minuten voor de les. Er zal een introductiesessie zijn.

Kleding voor een training

Een T-shirt met (korte) mouwen, lange of korte broek, schone binnen- gymschoenen of boks/worstel schoenen die niet afgeven en buiten gedragen zijn.

Handdoek

Wij raden aan om een handdoek mee te nemen. Er zal tijdens de training regelmatig gezweet worden.

Breng water mee

Breng een flesje of bidon met water mee. Het flesje of bidon kan nagevuld worden in de kleedkamer. 

Benodigdheden

Wij gebruiken regelmatig bokshandschoenen of MMA handschoenen. Ook is het handig om een gebitsbeschermer mee te nemen. Een kruisbeschermer is zeer aan te raden. Een hoofdbeschermer is optioneel. Het is altijd mogelijk om handschoenen en eventueel een hoofdbeschermer bij ons te lenen. Wij beschikken over voldoende trainingswapens. Het is dan ook niet nodig deze zelf mee te nemen.

380747168 6474099155970723 5819492785072122059 n

INSTRUCTEUR KALAH ZUID HOLLAND

Eduard is een gecertificeerd Kalah Combat System L1 en erkend door Kalah Nederland, onder supervisie van Kalah oprichter Idan Abolnik en is tevens de oprichter en Head Instructor van Secure Tactics – Kalah Zuid Holland.

Maandag

19:00 – 20:30 

Woensdag

19:00 – 20:30

Translate »